Interaktivt med Lawn Fawn

Lawn fawns nya vinterprodukter har kommit och oj vad mycket kul det finns. Jag föll som en fura för deras nya Let’s Bokeh-papper. De är i vintriga och juliga färger men jag tycker att de funkar bra till annat också beroende på vad man matchar det med. Det finns även ett stämpelset med dies till så man kan göra egna bokehmönster.
Nördfakta: “bokeh” är japanska och betyder ungefär “suddig”. Till exempel foton med kort skärpedjup och ringar av ljus i bakgrunden.

Här har jag använt papprena på ett kort till en kollega som slutar sitt vikariat. Jag ville göra som en medalj men visste inte hur jag skulle presentera den. Så jag gjorde ett kort där jag fäst medaljen så att den går att ta av. Bakom medaljen sitter en stor glue dot. För att den ska gå att ta av korten har jag stansat en cirkel från ett papper som det suttit thickers på och fäst på kortet (såhär i efterhand ser jag ju att jag skulle gjort den stjärnformad istället…). Tanken är att hon ska kunna ta av medaljen och fästa den på sin vanliga namnbricka och sen sätta tillbaka den 🙂

BokehTackkort_LawnFawnNJ600w BokehTackkort_LawnFawnNJ600w_detalj

Material

Lawn Fawn Petite Paper Pack 6X6 32/Sheets – Lets Bokeh In The Snow

Lawn Fawn Custom Craft Die – Puffy Star Stackables

Lawn Fawn Custom Craft Die – Finley´s ABC´s

Crafters Companion Neenah Classic Crest Card Pack

Bazzill Foil Cardstock 12X12 – Gold

(min gilla-stämpel är privat men detta set har en också:
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – #awesome)

niina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.