Foil på acetat

maya foiled acetate design in papers

Idag har jag experimenterat lite. Jag hittade värmetålig acetat från Crafters Companion som går att köra i laserskrivaren. Det fick mig att tänka steget vidare, om det går att köra i laserskrivaren borde det gå att sätta foil på. Och det gjorde det! Det är underbart när saker fungerar som man tänkt sig! Jag har köpt digitala Project Life-kort och tänkt att de kan vara bra att ha till något och nu fick jag användning av dem. Jag skrev ut ett litet kort på acetat (tips är att fylla en hel sida med kort om man inte vill slösa på acetat) och körde det i maskinen och det blev hur snyggt som helst! Jag gjorde en snabb vattenfärgsbakgrund med SpectrumAquas och så målade jag en blomma från Lawn Fawn med samma pennor och monterade ihop kortet. Jag blev inte lite nöjd med detta, så mycket kul jag kommer att ha med denna teknik! Hoppas du också blev inspirerad att testa foil på acetat.

Material:
Heidi Swapp Minc Foil Transfer Machine
Lawn Fawn Custom Craft Die – Large Stitched Rectangle
Crafters Companion Spectrum Aqua Pens
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Flutter By
Crafters Companion Heat Resistant Acetate 20 pkt
Crafters Companion Watercolour Card Pack
Heidi Swapp Minc Reactive Foil 12.25X10 Roll – Gold

mayalogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.