Färggrann bakgrund med color shine

Jag har fått dille på att göra färggranna mixed media bakgrunder. Heidi Swapps color shine mister är mina favoriter för denna teknik. Jag grundar med att spraya på en bit plastfilm (vad som helst för skräp passar bra – tex omslagen till stämpelset eller Thickers). Sen sprayar jag på lite vatten och “trycker ut” färgen över min bakgrund. När jag gjort några lager färg så, låter jag det torka och sen skvätter jag över med olika mister. Det är så kul och bli så fint så jag får inte nog 🙂

ILoveRightNow_HSoCrate_NJ800w

Min färdiga layout, med foton från förra sommaren då min minsting var nyfödd hade en helt egen dygnsrytm av mat och sömn. Jag kanske inte alltid kände det då, men nu när jag ser tillbaka så minns jag ju det som helt underbara stunder av bäbisgos och vackra soluppgångar… och selfies 🙂

ILoveRightNow_HSoCrate_NJ_Detalj

Här är en detaljbild på den färgglada bakgrunden. Mums!

Material

Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Citron

Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Tropicana Teal

Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Navy

Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Gold Lame’

Heidi Swapp September Skies Double-Sided Cardstock 12X12 – Afternoon Breeze

American Crafts Amy Tan Thickers Stickers 2/Sheets – Rise & Shine

American Crafts Amy Tan Stickers 8/Pkg – Rise & Shine

och till sist de här: Bella Blvd Enamel Stickers 3X4.75 – Oreo Black Dots som är ljuvligt stora glänsande enamel dots!

niina

4 svar på ”Färggrann bakgrund med color shine

  1. Mums en så härlig LO!! Minns hur jag kände mig när dom var nyfödd men man har ju en tendens att försköna det i efterhand 😉 Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.