Babykort med Lawn Fawn

Glad måndag igen!

Förutom de fina och roliga motiven så gillar jag att Lawn Fawns stämpelset går så bra att kombinera med varandra. En kompis fick bäbis och jag såg genast ett motiv i huvudet. Med hjälp av tre olika set och två pappersserier fick jag det som jag ville.

BabyPlusOneLawFawn_NJ600w

Storken, molnen och baneret har jag färglagt med Spectrum Noir alcohol markers. Jag har inte färglagt så mycket förut med markers, utan det är nytt för mig och jag övar fortfarande. Då är dessa pennor bra då kvalitén är hög men inte priset.

Material

Lawn Fawn Double-Sided Cardstock 12X12 Beachside – Deep Sea

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Plus One

Lawn Fawn Custom Craft Die – Plus One

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Sunny Skies

Lawn Fawn Custom Craft Dies – Sunny Skies

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Bannerific

Lawn Fawn Petite Paper Pack 6X6 36/Sheets – Lets Polka

Spectrum Noir Generation2, 24 Pen Box Set by Crafters Companion

niina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.