Vallmokort

DiP_PoppiesIdag bjussar jag på ett födelsedagskort. Jag var med i en färgläggningsutmaning där man skulle färglägga något varje dag i 30 dagar. Jag fick nog bara till hälften av dagarna men jag fick en hel del färglagda motiv som blev liggande, bland annat dessa vallmos som jag färglagt med vattenfärger. Jag använde en äldre stämpel som jag klippt sönder för att kunna använda bara grattistexten när jag vill det och höll kortet väldigt enkelt. Ibland krävs det inte så mycket!

Material:
Crafters Companion Watercolour Card Pack
Crafters Companion Neenah Desert Storm – A4 Kraft Colouring Card
Crafters Companion Poppies and Daisys stamp set
Lawn Fawn Clear Stamps 3X2 – Year 2 (inte det jag använt men det finns ett par fina födelsedagshälsningar i det också)

maya

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.