Katten – Heidi Swapp layout

Jag ville testa att använda color shine spray på något nytt sätt. Så istället för att spraya på bakgrunden som jag brukar så skapade jag små kort med olika färger. Jag såg framför som mini canvasar eller mixed media alster… Sen tog jag lite andra småbitar papper och skapade en mosaik på layouten. Det här är också ett sätt att använda upp rester och få en kollektion att räcka längre. Jag hade inte kvar några stora, hela papper (förutom bakgrunden som är 9 x 12 inches). Den stora titeln har jag handklippt, så det är meningen att det ska vara lite skevt och så. För att hålla ihop alla småbitar ritade jag runt insidan med svart penna på allihopa. Utklippta blommor från pappret Alpine rose fick vara med på denna layout igen (jag tror att på varenda alster jag gjort med dessa papper så har de liksom dykt upp allra sist som någon slags prick över i:et).

KattenPinguHeidiSwapp_NJ600px

Katten på bilden heter alltså Pingu. Kanske inte världens mest logiska kattnamn men “så blir det när man låter en tre-åring döpa en katt”, som veterinären syrligt påpekade vid vaccineringen…

Material

Heidi Swapp September Skies Double-Sided Cardstock 12X12 – Alpine Rose

Heidi Swapp September Skies Double-Sided Cardstock 12X12 – Light Spectrum

Heidi Swapp September Skies Double-Sided Cardstock 12X12 – Aspen

Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Seafoam, Gold Lame, Black velvet och Tropicana Teal

American Crafts Dear Lizzy Thickers Alpha Stickers 2/Pkg – Fine & Dandy

niina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.