Första mötet – LO med Heidi Swapps September skies + bonus

Hej och glad måndag! Jag har skapat  med Heidi Swapps produkter – papper från September skies och dekorationen som jag har använt folie på (Minc-produkter). Jag blandar hej vilt mint-, rosa- och guldfolie – inga hämningar! Bakgrundspappret med stjärntecken tycker jag så mycket om så jag ville inte dölja det för mycket. Istället såg jag till att samla ihop allting till mitten. För att layouten inte skulle bli för fyrkantig handklippte jag ut blommor från pappret Alpine rose för att göra det mer levande.

Fotot är från när mina äldsta pojkar träffade sin nya lillebror för första gången, på BB.

 Family_forstamotet_NJ800px

Jag har också ett litet bonusalster. Papprena som jag gjorde i mitt förra inlägg då jag använde två olika färger av folie hamnade på ett kort. Det fick också dekorationer som jag folierat + en die cut från Lawn fawn. Några utstansade “konfetti/paljetter” och så var det klart på relativt kort tid.

HeartsBdayHS_Niina600w

Material

Heidi Swapp September Skies Double-Sided Cardstock 12X12 – Star Gazing

Heidi Swapp September Skies Double-Sided Cardstock 12X12 – Alpine Rose

Heidi Swapp September Skies Double-Sided Cardstock 12X12 – Mountain Trail

Heidi Swapp Minc Icon Stickers 26/Pkg

Heidi Swapp Minc Ephemera 48/Pkg

Heidi Swapp Minc Reactive Foil Combo Pack 6.5X12 2/Pkg – Mint & Light Pink

Heidi Swapp Minc Reactive Foil Combo Pack 6.5X12 2/Pkg – Silver & Gold

Lawn Fawn Custom Craft Die – Happy Birthday

niina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.