Ek på Aqua Tints-bakgrund – Crafters Companion

Idag har jag äntligen fått använt min ek-stämpel från Crafters Companion. Den är ju sååå fin men det har inte blivit av att jag använt den tidigare.
Men det ska bli ändring på det nu :-). Det är en så vackert detaljrik stämpel och den är ganska stor så man behöver inte så mycket mer på kortet.
Jag gjorde min egen bakgrund med Sheena White Stamping Card och Aqua Tint Inks. Jag tejpade fast papperet på underlaget för att det inte skulle bångna för mycket. Sen vätte jag ner papperet och penslade på med grön färg (först enbart grön men sen med lite blå i för att få en aningens mörkare nyans). Därefter lät jag det torka innan jag gjorde samma sak med den blå färgen. Jag skvätte några vattendroppar över ytan och som ni ser blir effekten lite olika beroende på om färgen var torr eller blöt.
Till sist stämplade jag eken och monterade på vit kortstomme med en svart cardstock under motivet.

crafters companon P1150900Material:

Crafters Companion Sheena White Stamping Card 300 gram A4
Crafters Companion Aqua Tint Inks – Perfectly Primary
Crafters Companion Sheena – The Majestic Oak
Doodlebug Design Ink Teensy Type Cardstock Alphabet Stickers – Lily White

På återseende!

lenislenis

lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.