Bakgrund med AquaTints

DiP_AquaTintsJag hade gjort en bakgrund som jag inte använde när jag var på träff. Väldigt enkelt, bara droppa lite AquaTints på plast eller ett non stick underlägg (jag använde en turkos och lite guld) och spraya lite vatten på med en sprayflaska och lägg ett vattenfärgspapper på och tryck ned i färgen, torka och upprepa tills du är nöjd. Jag dekorerade med stickers från Seven Papers och en utstansad fjäril som låg på mitt bord. Hur enkelt som helst!

DiP_AquaTints_detailJag ritade runt klistermärkena med vit penna och monterade bakgrunden på ett snyggt svart-vitt papper för att det skulle bli mer arbetat och ramas in lite mer. Jag tycker det blev hur fint som helt. Det är roligt med starka färger mot svart-vitt!

Material:
Crafters Companion Spectrum Noir AquaTint Inks – Bright and Beautiful
Crafters Companion Spectrum Noir AquaTint Inks – Essentials
Crafters Companion Sheena Douglass White Stamping Card A4 – Pack of 60
Crafters Companion Watercolour Card Pack
American Crafts Glitter Paper Pad 6X6 12/Pkg – Silver, Black & Gold
Seven Paper Tiny Phrase Stickers 3.75X5 – Amelia
Bella Blvd Double-Sided Cardstock 12X12 – Color Chaos, Oreo Black Strandz

maya

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.