Undra vilken serie det blir i år?

3

Varje år dyker dom upp! Det är lika säkert som att julafton infaller den 24 december varje år i vårt land! Sommar serierna, nu menar jag inte serier som i tv serier utan pappers serier:-)
Ni vet dom som ofta har något marint i sig, något randigt och något med ankare! Förra året blev min favorit Pink Paislee´s serie Solstice. Enligt mig den perfekta sommarserien, så denna vecka använda jag mig av den i väntan på att en ny sommarfavortit ska komma!

4

Sommaren har ju varit lite dålig på att visa sig, men jag hoppas verkligen att den kommer snart! Detta kort är dock taget vid 20 tiden i fredags då sonen med pappa var och fiska medans jag var på träff med Becky Higgings!

Ses om 2 veckor!

maria

 

 

 

 

Material:

Pink Paislee Double-Sided Cardstock 12X12 – Solstice Bali

Pink Paislee Puffy Stickers – Solstice

Pink Paislee Paper Pad 6X6 36/Pkg – Solstice

American Crafts Amy Tan Thickers Stickers 2/Sheets – Rise & Shine

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.