Project Life v 18 .:. Meeting Becky Higgins

Last week-end DESIGN in PAPERS arranged classes in Stockholm with Becky Higgins and I had the opportunity to meet Becky in person as well as attending two different classes. In the class room class Becky spoke of her scrappy journey from being an enthusiastic scrapper via Creating Keepsakes to forming her company and Project Life. Very inspiring, fun and emotional.
The second class was an exclusive class were we all got the opportunity to share our work with becky, asking questions, chatting and scrapping.

11009190_10153031579359107_5765228781658288314_o

Förra helgen arrangerade DESIGN in PAPERS kurser med Becky Higgins i Stockholm. Jag var där och hjälpte till men fick också möjlighet att gå två kurser; class room och exclusive. Den första var ett föredrag av Becky där hon berättade sin historia från att själv vara en entusiastisk scrappare till att bli creative editor på Creating Keepsakes och sen hur hon kom på idén med Project Life och startade sitt företag tillsammans med sin man. PÅ exclusive-kursen fick vi egentid med Becky där vi fick visa vårt egna PL-album, ställa frågor och bara snick-snacka. Becky är, förutom otroligt inspirerande, en väldigt jordnära och trevlig kvinna, och vi fick möjlighet att prata om allt från familj till politik under en mysig lunch med bara jag, Cicci som äger DESIGN in PAPERS, min DT-kollega Alex och Becky. På kvällen åt vi på DESIGN in PAPERS middag med många av de trevliga och inspirerande kursdeltagarna, en helg att minnas.

Both classes were just so fantastic and Becky is a very lovely person. She shared a photo of me and my project on Instagram with Cathy Zielskes PL-cards and now i have finished the project adding som journaling and decorations.

Becky la upp ett foto på mig på Instagram där jag visar mitt album med Cathy Zielskes PL-kort. Väl hemma dekorerade jag klart och fixade journalisten.

web_IMG_1402 web_IMG_1403 web_IMG_1404 web_IMG_1405 web_IMG_1406 web_IMG_1407 web_IMG_1408 web_IMG_1409

 

Becky signerade våra album /Becky signed our albums.

web_IMG_1400

Material:
Becky Higgins Project Life Value Kit – Cathy Zielske
Heidi Swapp Enamel Confetti Project Life
Heidi Swapp Roller Date Stamp – Handwritten

petra

 

#Beckyhigginssweden #Beckyhiggins #beckyhigginsinsweden #CathyZielske  #Designinpapers

4 svar på ”Project Life v 18 .:. Meeting Becky Higgins

  1. Åh så fina sidor!!
    Det var så sjukt kul att få vara med i Stockholm förra helgen!! Ni gjorde ett kanonjobb med att få allt att kännas exclusivt, hjälpte till att fota alla med Becky osv. TACK för det!! 🙂 // Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.