Kortbaser för snabba ryck

Så var det måndag igen, härligt! Nu är det ju högsäsong då firandena avlöser varandra. Igår var det mors dag, det är konfirmationer, bröllop och diverse andra kalas och grillkvällar. För kortmakare är det bråda tider. Jag vill idag slå ett slag för Lawn fawns färdiga kortbaser. De finns i många fina färger och härliga mönster som prickigt och trämönstrat. Så fina i sig att det bara är att slänga på lite dekorationer och annat mumsigt och sen är det klart. Jag har gjort fyra kvicka kort, där jag också använt mig av Bazzils cardstock i guldfolie. Toppen att både köra i stansmaskin eller till exempel Silhouetten.

LawnFawnBlueFaith_NJ_600x725w LawnFawnBlueFlowers_NJ_600x725w LawnFawnYellowHeart_NJ_600x725w LawnFawnYellowViolin_NJ_600x725w

Material

Lawn Fawn Woodgrain Notecards 3.5X4.875 8/Pkg – Navy

Lawn Fawn Polka Dot Notecards 3.5X4.875 8/Pkg – Sunflower

Lawn Fawn Petite Paper Pack 6X6 36/Pkg – Lets Polka, Mon Amie

Lawn Fawn Ink Pad – Mermaid

Bazzill Foil Cardstock 12X12 – Gold

niina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.