Insta!

4

Har ni sett alla fina insta album det finns nu? Själv är jag dålig användare av instagram , men jag övar:-) Oavsett så kan man ju använda sig av insta album.
Jag har tidigare gjort ett insta album till en vän och tycker att det är en perfekt gåva. Storleken gör också att om man inte har massa kort så ser det ändå bra ut i dessa album, man får snabbt upp volym i albumet.

Detta albumet gjorde jag efter en konferens resa till Barcelona som jag gjorde förra året. Jag har köpt ett färdigt kit med album och kort i storlek 2*2 och 4*4, It factor från We r Memory Keepers. Ett sådan färdigt kit är ju även en passande present till någon som är nyfiken att testa på.

2

Jag har också använt mig av diecuts och klistermärken från bla nya Atlas serien från Pink Paislee. Samt mina favoriter, “klistermärken som man sätter på kortet så ser det ut som man skrivit på dom”…..

3

Hoppas midsommar varit bra, så ses vi om 2 veckor igen!

maria

 

 

 

 

Material:
Me & My Big Ideas 

We R Memory Keepers Instagram Kit – It Factor 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.