We are the heroes!

Glad måndag på er! Jag heter Niina Jurvelin och var gäst-DT här får några veckor sedan. Nu har jag fått den stora äran att vara med i gänget mer permanent och kommer framöver att inspirera på måndagar. Vilken härligt start på veckan! 😀  Layouter med mycket färg samt kort med gulliga eller roliga motiv är nog det jag skapar mest, men eftersom jag älskar att testa och ständigt letar efter “min stil” så vet man aldrig vad som dyker upp. Du kommer att få se en hel del experiment med nya produkter och tekniker för det är jag själv alltid nyfiken på.

Idag firar vi helgens seger i Eurovison Song Contest med en layout i storleken 9×12 inches. Lawn fawns bokstavsdies skapar titeln och är riktiga favoriter. Bakgrundspapper från Dear Lizzy och på det har jag använt Heidi Swapps stencil med ett tunt lager texturpasta (modeling paste).

En layout med texten från Heroes i gult och barn som uppträder.

Hoppas du gillar den och vi ses här på bloggen framöver!

Material
Dear Lizzy Serendipity Cardstock 12X12 – Liz Lemon
Heidi Swapp Stencils 6X6 – Confetti
Lawn Fawn Custom Craft Die 5/Pkg – Hearts
Lawn Fawn Custom Craft Die – Finley´s ABC´s

niina

4 svar på ”We are the heroes!

  1. GRATTIS Niina!! Vad roligt!! Och roligt för oss läsare också att få se mer av din härliga inspiration!!! Kram Anna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.