Vänskapskort – Lawn Fawn

lawn fawn friendshipDenna vecka har jag gjort ett vänskapskort med Lawn Fawn-stämplar. Jag skar ut en rektangel med en Stitched Rectangle die och tejpade fast den med washitape på en värmetålig yta för att maska kanterna så att de höll sig vita. Därefter stämplade jag och embossade fjärilen och texten ur två olika set från Lawn Fawn. Embossingen gör att vatten stannar innanför linjerna vilket gör det lätt att få denna snygga affekt som fjärilen har. Jag blötte vingarna rejält med vatten blandat med lite silvermetallic AquaTint. Sedan droppade jag försiktigt yttepyttelite turkos AquaTint med en liten pensel i alla “hörn” där jag ville ha mörkast färg. Sedan fick det lufttorka och då blandar sig färgen så här fint helt på egen hand. Fjärilskroppen målade jag med silverfärgad AquaTint. Jag blötte även ned hela bakgrunden och grundade med guldmetallic AquaTint över hela ytan men mest ytterst mot tejpen och sedan duttade jag rosa AquaTint innerst runt fjärilen och texten och blandade försiktigt utåt så att det tonade ut mot kanterna.

lawn fawn friendship detail

När allt torkat ordentligt torkade jag av linjerna med lite torrt papper så att de kommer fram lite mer och sist lade jag på ett lager glossy accent på fjärilen. Detta kort skimrar väldigt vackert i ljuset. Jag gjorde en matta med mönsterpapper ur ett 6×6 block i serien Craft Market.

Material:
Crafters Companion Spectrum Noir AquaTint Inks – Bright and Beautiful
Crafters Companion Spectrum Noir AquaTint Inks – Essentials
Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Rectangle
Crafters Companion Watercolour Card Pack
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Science Of Love
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Flutter By
Crate Paper Paper Pad 6X6 36/P – Craft Market

maya

4 svar på ”Vänskapskort – Lawn Fawn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.