Födelsedagslayout med Craft Market och Confetti

dip_craft_marketNär jag plockade ihop mitt senate DT-paket så fick jag med de fina chipboardstickersarna från serien Confetti lite av bara farten. Jag tyckte de var så fina men jag gör så sällan layouter att jag inte riktigt visste vad jag tänkt göra med dem. Varje gång jag ser dem så får jag lust att göra en layout och jag har funderat länge på att scrappa den här fina bilden på min dotter på väg till sitt 7-årsfest. Jag skrev ut bilden i både färg och svartvitt då jag inte kunde bestämma mig och det slutade med att jag använde båda.

DiP_craft_market_closeup

Jag använde en bunt diecuts ut ephemera-paketet som dekorationer och skar ett par remsor från mitt favoritpapper i Craft Market blocket som enda mönsterpapper. Det saknades något så jag skvätte även lite AquaTints i guld och lade till några enamel dots. Jag tyckte det var roligt att både februari och nr 13 fanns i paketet, då kunde jag bygga ihop födelsedagsdatumet med dem.dip_craft_market_closeup2Titeln gjorde jag med chipboard, hur fint är inte ordet celebrate? Och visst är tösen rackarns söt i sina princess Leia-bullar? Hon hade kalaset tillsammans med en kompis som fyller nästan samtidigt. Kompisen ville vara i Star Wars-rummet och dottern i prinsessrummet. Vi kompromissade så hon fick vara rymdprinsessa 😉

Material:
Crafters Companion Spectrum Noir AquaTint Inks – Essentials
Crate Paper Paper Pad 6X6 36/P – Craft Market
Crate Paper Ephemera Die-Cuts 89/Pkg – Craft Market
American Crafts Thickers 42/Pkg Crate Paper Confetti – Celebrate
Seven Paper Glitter Chipboard Stickers 4X6 31/Pkg – Amelia Gold Hearts (inte samma som jag använt men också fina)

maya

 

2 svar på ”Födelsedagslayout med Craft Market och Confetti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.