Do more of what makes you happy med Lawn Fawn

lawnfawn_dip_happyVisst är det väl så att man ska göra mer av det som gör en lycklig? En sak som gör mig lycklig är att färglägga, så jag spenderade lite tid med att färglägga dessa vackra blommor från Lawn Fawn. Jag använde Spectrum Noir Markers och Pencils till färgläggningen, jag målar först med markers och så förstärker jag skuggorna med pencils så får bilden genast mycket mer djup. Jag stämplade texten med Milo’s ABC på vellum och häftade fast den på kortet för jag ville inte täcka över blommorna. För att få texten att framträda bättre mot den lite stökiga bakgrunden skuggade jag med vit gel-penna på baksidan av vellumen. Visst blev det ett riktigt gladkort?

Material:
Crafters Companion Spectrum Noir Pencils 24/Pkg – Nature
Spectrum Noir Generation 2 by Crafter’s Companion
Lawn Fawn Custom Craft Die – Large Stitched Rectangle
Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Rectangle
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Milo´s ABCs
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Flutter By

maya

 

2 svar på ”Do more of what makes you happy med Lawn Fawn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.