Smile – färgläggningsterapi med Lawn Fawn

lawn_fawn_dog

När jag började med detta kort visste jag bara att jag kände för att färglägga något. Jag stämplade blad och blommor från Blissful Botanical som bakgrund och så en liten polaroidram med en hund från Critters at the dog park. Jag färglade alla motiv med Spectrum Noir markers och blendable pencils. Sedan stansade jag ut bakgrunden med en Stitched Rectangle die och satte en remsa kork och en med vellum för att ankra bilden lite.

Material:
Spectrum Noir Alcohol Markers
Spectrum Noir Bendable Pencils
Lawn Fawn Custom Craft Die – Large Stitched Rectangles
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Critters At The Dog Park
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Blissful Botanicals
Imaginisce Clear Stamp 2X2 – Perfect Vacation Snap Shot
American Crafts White Vellum 12X12

mayalogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.