Pink Paislee Bella Rouge: Hello Gorgeous

Härom dagen sorterade jag bland alla mina plastfickor och satte in dem i pärmar bara för att få kontroll över vad jag hade hemma. Då insåg jag att jag hade ett paket med 6X12 fickor. När jag råkade skriva ut det här fotografiet på mig dotter och en av våra hundar, taget i en stunds morgongos, i A5 storlek så kände jag för att scrappa just den storleken 6X12. Det är roligt och givande att utmana sig själv att göra saker man inte brukar!

15_13

15_132

15_133

Material:
Pink Paislee Bella Rouge – 6×6 paper pad
Pink Paislee Bella Rouge – Chipboard Stickers
Pink Paislee Bella Rouge – Ephemera
American Crafts Dear Lizzy Serendipity Date Stamp – Phrase
Project Life Heidi Swapp Roller Date Stamp – Handwritten
Enamel Dots

marielogga

2 svar på ”Pink Paislee Bella Rouge: Hello Gorgeous

  1. Och det gjorde du med bravur som alltid!! Vad du än tar i så blir det bara så bra!!! Åååå nu fick jag en massa lust att scrapa GENAST 🙂 Underbara papper och dekos också. VILL HA !! 🙂 Kram Anna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.