Födelsedagskort med Lawn Fawn

IMG_9850

Min mamma fyller år i dagarna och jag ville göra ett fint kort åt henne. Jag hade så fina chipboardramar från Crate Paper som jag ville använda. Jag gjorde en bakgrund med svart embossingpasta och en stencil från Stampendous. Innan pastan stelnade strödde jag lite kopparfärgat embossingpulver över och värmde för att få en snygg rostig effekt. Jag målade blad från Lawn Fawns Blissful Botanical med Spectrum Noir AquaMarkers och stansade ut med de matchande diesen. Jag använde guldfärgade glittriga bokstavsstickers att skriva ut mammas ålder (skvallra nu inte att jag avslöjat den) och målade dem med en mörkbrun och en mörkröd Alkohol Marker för att få en färg som matchade embossingen på siffrorna i bakgrunden. Jag använde den breda spetsen och var försiktig för att inte förstöra spetsen. Jag var noga att rita av spetsen på papper sen för att bli av med glittret som fastnade. Jag hade ett äldre Maggie Holmes-block och tog ett trämönstrat papper som matta till bakgrunden. Visst blev det fint? Tror nog att mamma kommer att bli glad över det.

Material:
Crafters Companion Spectrum Aqua Pens 12pk – Floral
Crafters Companion Spectrum Noir Alcohol Markers
Lawn Fawn Custom Craft Die – Large Stitched Rectangle
Lawn Fawn Custom Craft Die – Blissful Botanicals
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Blissful Botanicals
Crate Paper Maggie Holmes Open Book Chipboard Frames 20/Pkg
American Crafts Thickers Alpha Stickers 5.5X11 2/Sheets – Homemade Gilded/Gold Chipboard (inte samma som jag använde men liknande)

mayalogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.