Kärlekskort

I_love_you_stitchedJag kan inte riktigt få nog av serien Stitched av Amy Tan. Här är ett kärleksfullt kort nu när det drar ihop sig till alla hjärtans dag. Jag skar ut tagen med min Cameo och tyckte att den passade så bra ovanpå ett av journaling-korten. En vacker die-cut blomma fick pryda kortet . Bokstäverna kommer från Jillibean Soup, jag brukar köpa vita bokstäver och så färglägger jag dem för att få dem att passa till mina projekt. Ett bra knep tycker jag.

I_love_you_stitched_detail

Jag älskar gulddetaljerna på diecutsen i serien <3 Jag undrar när jag ledsnar på guldtrenden. Det känns inte som om det kommer att ske den närmaste tiden i vart fall.

Material:
American Crafts Amy Tan Stitched Cardstock Die-Cuts 49/Pkg – Shapes
American Crafts Amy Tan Stitched Double-Sided Cardstock 12X12 – Moments
American Crafts Amy Tan Stitched Double-Sided Cardstock 12X12 – Scissors
Jillibean Soup Alphabeans Cardstock Stickers 7X12 – Whipped White

mayalogga

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.