True love

TrueLoveXODetta är vad jag kallar ett Tim Gunn-kort. Om du sett något avsnitt av Project Runway så vet du vad jag menar. Det är när mentorn Tim kommer in i rummet och kollar på halvfärdiga plagg som någon gjort och ses sådär väldigt skeptisk ut och säger “Make it work!”. Jag började med ett par tårtservetter och en teknik jag såg på Pinterest. Tanken är att du använder tårtservetten som mask och kladdar över med vattenfärg eller mist. Jag tyckte att resultatet blev rätt underväldigande vid mitt första försök. Jag tänkte slänga kortet och testa igen men sen såg jag de torkade tårtservetterna och de var ju galet fina i motsats till den rätt trista bakgrunden. Så jag tog och häftade fast dem på bakgrunden och dekorerade med lite smått och gott ut Amy Tans Stitched-serie och sen var jag löjligt nöjd över det räddade kortet.

Material:
American Crafts DIY Shop 2 Paper Doilies 12/Pkg – White (jag använde egna servetter ur gömmorna men dessa är jättesnygga, och kommer även i guld!)
American Crafts Amy Tan Stitched Fabric Stickers
Amy Tan Stitched Transparent Stickers 6″X12″ 2/Sheets – Accent & Phrase
American Crafts Amy Tan Stitched Double-Sided Cardstock 12X12 – Jump Stitch
Studio Calico Laser-Cut Wood Veneer Shapes 125/Pkg – Printshop Hearts

mayalogga

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.