Dream a little bigger

DiPstitchedIdag har jag räddat saker från misslyckade projekt och gjort ett fint kort av dem. Är det bara jag som har svårt att slänga något som kan vara bra att ha? Här räddade jag en del av en bakgrund till en misslyckad layout och en utskuren diamant som skulle varit till ett annat projekt som aldrig blev klart. Diamanten är utskuren ur papper från Pink Paislees Pen Pals kollektion och den fina puffy stickers(en?) kommer från Amy Tans serie Stitches. Jag dekorerade med guld för guld och rosa är så fint ihop. Enamel dots, sytråd och lite guldmist. Visst är det bra när det försvinner saker ur den där bra att ha-högen?

Material:
Pink Paislee Pen Pals 12×12 block
Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Gold Lamé
American Crafts Amy Tan Stitched Puffy Stickers – With Love
Studio Calico Essentials Enamel Dots 36/Pkg – Gold
mayalogga

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.