Wonderful things will happen!

IMG_9667Idag har jag gjort ett kort för att önska dig som läser bloggen ett riktigt gott nytt år! Jag hoppas att det blir just som du vill ha det!

Mitt nyårskort gjorde jag enkelt med klistermärken från Amy Tan Stitched-kollektion. Visst funkar det till allt möjligt kul? Jag gjorde en blob med färg på akvarellpapper som bakgrund, klistrade på ett par klistermärken och sedan hittade jag bortglömda bokstavsstämplar av okänt märke som jag stämplade happy new year med. Några guldglittrande enamel dots och så glitterpapper som ramade in hela kortet. Lite bling måste man ha på nyårsafton!

Fira lugnt i kväll och var rädd om dig. Ha ett fantastiskt 2015! <3

Material:
Amy Tan Stitched Transparent Stickers 6″X12″ 2/Sheets – Accent & Phrase
Studio Calico Essentials Enamel Dots 36/Pkg – Gold
American Crafts Glitter Paper Pad 6X6 12/Pkg – Silver, Black & Gold

mayalogga

 

1 svar på ”Wonderful things will happen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.