Shimelle: Hello 23

Vissa foton älskar man bara, så där extra mycket. Den här bilden togs på min äldsta dotter i september när hon fyllde 23. Jag kände att jag ville låta den tala sitt eget språk och vara sparsmakad med resten, eftersom jag vill att fotot ska var i fokus. Att sedan skriva ut bilden i större format hjälper mycket till. Jag har använt mig av papper från Shimelle och dekorationer från Amy Tan och Pebbles.
14_45

amytan1

pebbles1

Material:
American Crafts Double-Sided Cardstock 12X12 – Shimelle Hall
American Crafts Double-Sided Cardstock 12X12 – Shimelle Keller
American Crafts Amy Tan Stitched Cardstock Die-Cuts – Shapes
Pebbles Large Alpha Stickers – Homemade Gold
Pebbles Cardstock Stickers – Homemade Phrase & Accent
Project Life Heidi Swapp Roller Date Stamp – Handwritten

marielogga

2 svar på ”Shimelle: Hello 23

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.