Maskade paket i massor

packages

Idag visar jag ett kort med en pakethög på. Jag måste erkänna att detta var tredje eller fjärde versionen jag gjorde och jag inte var helt nöjd med det blå paketet som svävar i luften 😉 Men efter de första katastroferna så ser detta kort helt ok ut till sist. Jag har faktiskt använt mig av en födelsedagsstämpel från Pebbles där jag klippt loss födelsedagshälsningen från paketet. Texten är från Lawn Fawns Joy to the Woods set och paketen är målade med Spectrum Noir Blendable Pencils, utom de tre mönstrade som jag målat med Copics. Pappret kommer från Stitched kollektionen från Amy Tangerine. Visst funkar den bra till julkort också?

Nu ska jag julstöka vidare här hemma för nästa gång vi ses är det julafton, bara en vecka kvar! Dags att lägga i en högväxel här hemma nu. Kakor ska bakas och laxen ska gravas. Och förhoppningsvis räcker julgodiset även till julaftonen även om det såklart måste provsmakas. Vi ses nästa vecka! Tat lugnt och ta tre djupa andetag om det känns stressigt, det blir jul ändå 🙂

Material:
Crafters Companion Spectrum Noir Pencils 
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Joy To The Woods
Pebbles Clear Acrylic Stamp 2X2 – Birthday Wishes Happy Birthday Present
American Crafts Amy Tan Stitched Double-Sided Cardstock 12X12 – Doddy
American Crafts Amy Tan Stitched Double-Sided Cardstock 12X12 – Felted

mayalogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.