Kaiser Craft – 2 Cool 4 School

Hej

Karin heter jag och är en nykomling i DT – teamet.  Bor på västkusten med sambo, 2 barn & en katt. Varje år så tar barnen skolfoton och varje år tänker jag att nu ska jag scrappa fotona och göra ett album med skolfoton ett för varje barn/år. I år blev det äntligen av. Inte undra på, då jag fick använda nya fina Kaiser Craft 2 Cool 4 School serien. Underbart roliga papper för just skolfoton. Papperna passade perfekt till “sötloppan” som gillar att måla, sjunga och hennes högsta önskan just nu är att få ett skåp istället för en bänk i skolan:-)

CiliKaiserKraft1

Material:
Kaiser Craft 2 Cool 4 School – Drama
Kaiser Craft 2 Cool 4 School – Art
Kaiser Craft 2 Cool 4 School – Social Studies
Kaiser Craft 2 Cool 4 School – Science
Heidi Swapp Interchangeable Stamp Project Life
Heidi Swapp Stickers Autocollants
American Crafts Thickers Everyday

Tolwers

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.