Elisabeth Craft – Evergreen Pivot Card

Hej!

Jag är ny DT i Design in Papers. Mitt namn är Britten och började med scrapbooking (kortmakeri) för en hel del år sedan. Det var mina döttrar som ville att vi skulle göra julkort inför en jul och på den vägen är det. Det är fortfarande kort som jag gör i huvudsak. Någon speciell stil tycker jag inte att jag har men jag är helt såld på dies. Sedan är jag väldigt nyfiken på att testa alla nya saker även om jag inte har gjort något inom PL, än skall väl tilläggas. Skall faktiskt på PL-kurs med döttrarna på torsdag. Ja undrar vad det kommer att leda till? Borde väl få någon/några sidor gjort. Jag har ju två underbara barnbarn, en flicka på 5 och en pojke på snart 2 som jag borde kunna PL:a om (kan man säga så?).

Men idag blir det ett kort med Elisabeth Craft dies.

P1010841

Tyvärr blir det lite skumma färger på kortet (får skylla på vintermörkret) – men hela kortet går i vitt med några inslag av guld då jag använt mig av embossingpulver.

P1010843

Torrembossat granarna och bakgrunden.

P1010844

På stämpeln har jag embossat med “Puff vit” som jag har i mina gömmor.

Material:
Elisabeth Craft Metal Die – Evergreen Pivot Card
Elisabeth Craft Metal Die – Outdoor Edges
Crafters Companion Embossing Folders 6X6 – Let It Snow
Crafters Companion Embossalicious Folders 6×6 – Petite Dot
em>Stampendous Aged Embossing Enamel – Shabby White
Vilda Stamps – Julkramar,God Jul och gott nytt år, God jul V666
Cardstock
3D-kuddar

Britten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.