Christmas magic

christmasmagicJa, tänk att det blev julafton igen! Visst är det fantastiskt att oavsett hur mycket eller lite vi stressar så blir det ändå jul? Hoppas att du har tillfälle att pusta ut lite efter alla förberedelser och får umgås med nära och kära. Jag gjorde årets sista julkort för att önska just dig som läser vår blogg en riktigt härlig jul och mysiga mellandagar.

Jag använde en mask jag skurit ut med Cameon tillsammans med texture paste och embossingpulver för att göra stjärnan i mitten. Sedan använde jag papper och klistermärke från Stitched från Amy Tan samt stämplar från Lawn Fawn.

Vi ses på nyårsafton igen, ha de så härligt så länge! God jul och god fortsättning <3

Material:
Studio 490 Embossing Paste – White
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Joy To The Woods
Amy Tan Stitched Transparent Stickers 6″X12″ 2/Sheets – Accent & Phrase
American Crafts Amy Tan Stitched Double-Sided Cardstock 12X12 – Garden

mayalogga

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.