Studio Calico, Plus one, Shimelle: Art Journal

framsidabok1

Jag har en svart bok (en moleskine) där jag samlar på ord. Ord som peppar, som gör mig glad och som jag mår bra av. Jag har alltid “sparat” på ord och tänkte det kunde vara trevlig att samla dem någonstans. I den här boken scrappar jag utan krav och det är ett bra sätt att använda mig av material som blir över. Ett skönt sätt att skapa på och jag rekommenderar det varmt! Idag bjuder jag er på två sidor ur min lilla svarta. 😉

wander
“Not all those who wander are lost” – J.R.R Tolkien

earth
“The Earth without art is just eh”

Material:
American Crafts Paper Pad 12X12 – Amy Tan Plus One
Studio Calico Paper Pad 6X6 – South Of Market
Lawn Fawn Clear Stamps – Milo´s ABCs
American Craft Thickers – Shimelle

marielogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.