Hooray – Pebbles Homemade

Pebbles HomemadeJag fastnade direkt för de grafiska pappren i Pebbles kollektion som heter Homemade. Färgerna tilltalade mig också, de går i grått, svart, vitt, gult, rosa och turkos. Jag ville göra ett kort som visade några av de mönstrade pappren och jag ville inte täcka över dem med något stämplat motiv som omväxling. Jag skar remsor ur några av pappren och sydde fast dem med guldtråd på ett ark cardstock i lagom kortstorlek. Jag såg också till att vika upp kanterna på pappren lite för extra dimension. Sen monterade jag en guldtext på en etikett och poppade upp med 3d-kuddar. Själva panelen fick också 3d-kuddar bakom sig och monterades på en kraftfärgad kortbas.

Material:
Pebbles Double-Sided Cardstock 12X12 – Homemade Silver
Pebbles Double-Sided Cardstock 12X12 – Homemade 1905 Pine
Pebbles Double-Sided Cardstock 12X12 – Homemade Planters
Pebbles Double-Sided Cardstock 12X12 – Homemade Sunday Best
Studio Calico Gold Glitter Banners – Wanderlust
Studio Calico Label Stickers Notebook – Wanderlust

mayalogga

2 svar på ”Hooray – Pebbles Homemade

  1. Ååå vilket härligt kort! Rolig ide med dom snygga pappren. Till min stora lycka har jag dom i min ägo 🙂 Kanske lånar din ide där 😉 Tack för inspirationen! Kram Anna

    • Visst är de galet snygga? Det finns få saker som gör mig lika glad som glada färger och snygga mönster 🙂 Tack och låna på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.