Amy Tangerine Stitched: Project Life vecka 34 2014

Medan jag arbetar vidare med att samla mina bilder och minnen i årets album med hjälp av Project Life funderar jag på hur jag vill göra nästa år. Att jag ska fortsätta med Project Life är en sak som är säkert, för jag älskar sättet att scrappa på. Det blir mitt fjärde år jag startar i o m 2015. Däremot funderar jag på att gå över till månadsvis för att inte känna press och stress. Vissa veckor tar man mer foton och andra mindre, så då känns det bättre att placera dem månadsvis istället, för att tänka veckovis. Något annat jag funderat på är om jag ska börja runda alla mina hörnen?! Korten/kiten man köper är ju ofta rundade hörn på och mina fotografier har raka hörn. Jag har inte haft några problem att blanda tidigare, men tycker att jag börjar gilla utseendet mer och mer när jag ser Pl-layouter som bara har rundade hörn.

Så i veckan som gick skaffade jag mig Project Life Corner Rounder Punch och idag bjuder jag er på en PL-layout där alla kort har rundade hörn. Jag gillar det och jag kommer fortsätta testa mig fram innan jag bestämmer mig hur jag vill göra nästa år och vad jag än bestämmer mig så är ju inget hugget i sten. Det går ju alltid att ändra sig! 😉

vecka34_d

Det här är vecka 34 i årets album. Näst sista veckan i album 2. September till december kommer att hamna i ett 3:e album.

vecka34_1

vecka34_2

Material:
Project Life Core Kit – Midnight Edition
Project Life Corner Rounder Punch
American Crafts Amy Tan Stitched Thickers – After Glow Alpha/Black Foam
American Crafts Amy Tan Stitched Cardstock Die-Cuts – Shapes
American Crafts Amy Tan Stitched Transparent Stickers – Accent & Phrase
American Crafts Amy Tan Stitched Puffy Stickers – With Love
American Crafts Amy Tan Stitched Enamel Dots
Project Life Heidi Swapp Roller Date Stamp – Handwritten

marielogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.