Lawn Fawn Blissful Botanicals

Lawn Fawn Blissful Botanicals Jag har gjort ett roligt födelsekort med hjälp av stämplar med matchande dies från Lawn Fawn. Jag älskar deras fina stämplar och att de har matchande dies till de flesta av sina stämplar gör att jag sparar massor av tid när jag slipper sitta och klippa ut allt för hand.Bladverket är stämplat och utskuret med hjälp av dies men blommorna har jag maskat in i en grupp och klippt ut för hand med en vit kant runt.

Lawn Fawn Blissful BotanicalsDet är roligt att bygga sina egna blomsterarrangemang med blommorna. Jag har färglagt mina med Spectrum Noir Blendable Pencils men de är så enkla att det funkar med precis det du har nära, till och med barnens färgpennor.

Material:
Crafters Companion Spectrum Noir Pencils
Lawn Fawn Custom Craft Die – Blissful Botanicals
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Blissful Botanicals
Lawn Fawn Clear Stamps – Year Two 
Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Gold Lamé

mayalogga

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.