Deck the halls

IMG_9477

Jag har gjort ett julkort med stämplar från Lawn Fawn och IndigoBlu. Jag började med att embossa pumlorna i vitt på vattenfärgspapper, därefter färgade jag in bakgrunden med några olika färger av distressdynor. Jag sprayade lite vatten på för att blanda färgerna lite mer och sedan stämplade jag granbarr runt om. Jag stämplade även lite snöstjärnor i vitt här och där och skvätte lite guldmist över motivet innan jag monterade texten på 3D-kuddar och pyntade med guld dots och en tråd för pumlan att hänga i. Nu saknas bara Piff och Puff…

Material: 
Lawn Fawn Clear Stamps 3X4 – Deck The Halls
Indigoblu Baroque Bauble A6 Red Rubber Stamp 
Studio Calico Essentials Enamel Dots 36/Pkg – Gold
Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Gold Lamé

mayalogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.