Cruising med underbara Brighton Pier från Studio Calico

När jag får tag i ett riktigt fint mönstrat papper så blir jag en smula lycklig. Jag vile spara så mycket som möjligt av pappret men ändå göra det unikt. Jag tog Studio Calico Brighton Pear Vellum Gold star och skar ut det så att jag kunde lägga det över de rosa fälten och limmade försiktigt just på guldstjärnorna så att inte limmet skulle synas igenom.

web_IMG_0817

Jag stämplade lite slumpvis över fälten med två olik stämpelset från Heidi Swapp.

web_IMG_0822

Jag ville ha en guldig titel och hade ett stickers set från Heidi Swapp som var nästan rätt. Jag saxade lite i Crushing och förvandlade det till Cruising istället. Några guldstjärnor och ett guldgem och sen var jag nöjd.

37048-4-811124020221

web_IMG_0818

Material:
Studio Calico – Brighton Pier Wonder Wheel
Studio Calico – Vellum Paper Brighton Pier Gold Stars
Studio Calico Paper Pad 6X6- Brighton Pier
Studio Calico Essentials Flag Clips Gold
Heidi Swapp Mixed Media Clear Stamps – Together
Heidi Swapp Mixed Media Clear Stamps – Always
Heidi Swapp Mixed Media Glitter Stickers- Gold, Best Ever

petralogga

1 svar på ”Cruising med underbara Brighton Pier från Studio Calico

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.