Autumn

Jag älskar hösten och det är min absoluta favoritårstid. Färgerna, dofterna, luften, vädret, tjocktröjorna och stearinljusen. Jag myser. Som en Albert Camus sa; “Hösten är en andra vår, där varje löv är en blomma”.

Naturligtvis måste jag fota och scrappa om hösten för att bevara små stunder av det vackra, så i dag bjuder jag er på en höstig layout.

14_37

Material:
Vit cardstock
Studio Calico Paper Pad 6X6 – Printshop
American Crafts Paper Pad 6X6 – DIY Shop
American Craft Thickers Alpha Stickers – Shimelle
Crate Paper Rub-Ons – Notes & Things
Studio Calico Cardstock Stickers – Printshop Accent
Classic Calico 3 Roller Date Stamp
Mister Hueys 1oz Misting Spray – Gold
Lawn Fawn Custom Craft Dies – Stitched Leaves

marielogga

2 svar på ”Autumn

  1. Förlåt att jag upprepar mig, men, jag bara måste! Helt underbart Marie!!! Jag blir såå inspirerad. Och jag kan bara hålla med, hösten är så härlig och lugnande. Mindre krav på nåt sätt…. 🙂 Tack igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.