You are amazing

Iblan gå det inte som man tänkt sig, det går lite troll i min teknik just nu. Jag filmade en färgläggningsvideo för att visa hur man kan kombinera alkoholbaserade markers med Spctrum Noir Blendable Pencils. När jag satt och redigerade filmen tyckte jag att det gick ju väldans fort att färglägga den där bilden. Det var för att efter drygt halva färgläggningen så tog minneskortet visst slut så det var bara en halv film på kortet. Så det blev ingen film den här veckan. Gör ett nytt försök att visa tekniken en annan gång.

IMG_9396

Men kortet blev jag jättenöjd med. Motivet är från Stampendous och det är målat med Copics och Spectrum Noir Blendable Pencils. Textstämplarna är mina privata. Jag monteade motivet på en fädig kortbas från Pebbles och dekorerade med lite smått och gott. Ljust och fint blev det tycker jag 🙂

Material:
Stampendous Cling Rubber Stamp – Ballerina Kiddo
Crafters Companion Spectrum Noir Pencils 24/Pkg – Essentials, Nature
Pebbles Birthday Wishes Cardmaking Pad 5.5×8.5 36/pkg
Heidi Swapp Mixed Media Chipboard Stickers 4.5X12 Sheet – Happy
Studio Calico Essentials Enamel Dots 36/Pkg – Gold
Studio Calico Sticker Book 4X6 6/Sheets – Wanderlust Labels
Studio Calico Wanderlust POW! Glitter Die-Cut Shapes 6/Pkg – Word Banners

mayalogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.