Oh what a beautiful day!

IMG_9381

Idag har jag gjort ett kort med Stampendous Balleina kiddo och ljuvliga Studio Calico-papper. Motivet är målat med Copics denna gång, omväxling förnöjer 🙂 Jag har sneglat på molnpappret sen jag fick hem blocket med pappret och det är ju lite knepigt att hitta nånstans där det kommer till sin rätt men här blev det ju helt perfekt. Jag gillar när det blir enkelt men roligt på samma gång. Textstämpeln är min egen men jag kan inte låta bli att använda den till denna söta ballerina med vingar, de passar ju så bra ihop!

Material:
Stampendous Cling Rubber Stamp – Ballerina Kiddo
Studio Calico Paper Pad 6X6 36/Pkg – Brighton Pier
Studio Calico Essentials Enamel Dots 36/Pkg – Gold

mayalogga

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.