Färglagd vellum

IMG_9420

Idag bjussar jag på ett kort där jag testat att embossa på vellum och sedan måla på baksidan med Spectrum Noir Blendable Pencils. Det blev bäst med mörkare pennor, de ljusare syntes inte så bra genom vellumen. Jag embossade också en textstämpel i guld och sydde fast vellumen på vitt cardstock för att färgerna skulle synas ordentligt. Sist monterade jag allt på en kraftfärgad kortbas. Riktigt fint blev det tyckte jag.

Material:
Crafters Companion Spectrum Noir Pencils 24/Pkg – Floral och Nature
IndigoBlue Rubber Stamps A6 – Rose Blush
Crafter’s Companion Printable Vellum Paper
Crafters Companion Spectrum Noir – Paper Stumps

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.