Blomkort och färgläggningsvideo

Idag visar jag ett kort med en vacker blomstämpel från Stampendous. Jag färglade blommorna med Spectrum Noir Blendable Pencils från Crafters Companion och för att visa hur man kan göra när man färglägger med pennorna så filmade jag färgläggningen. Jag tror egentligen att de här blommorna brukar vara blåa men jag älskar de rosa tonerna i Floral-setet så jag gjorde som jag ville.

IMG_9328

Bakgrundspappret är från Heidi Swapp och texten är en Pebbles-stämpel som jag klippt i två bitar så att jag kan använda texten för sig och bilden för sig (eller så monterar jag ihop dem så att det blir en stämpel om jag vill det).

IMG_9331

Jag gick över blommorna med en glitter penna så att de skimrar lite i ljuset och så knöt jag en tråd runt buketten. Några paljetter så var kortet färdigt.

Här kommer videon om ni är nyfikna på hur man gör med pennorna. Jag använder pappersstumpar och luktfritt lösningsmedel för att blanda färgerna, Spectrum Noir har eget lösningsmedel att köpa till.

Material:
Crafters Companion Spectrum Noir Blendable Pencils (Nature och Floral)
Stampendous Cling stamp Morning Glory
Pebbles Clear Acrylic Stamp 2X2 – Birthday Wishes Happy Birthday Present
Heidi Swapp Paper Pad 4.5″X6.5″ – Hello Today

mayalogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.