Pebbles Birthday Wishes

Jag har gjort ett par födelsedagskort med Pebbles Birthday Wishes-serie. Jag har ett mindre block med mönstrade papper, det är 5,5×8,5 inches (14×21,6 cm). Det fiffiga är att papprena är bigade på mitten så om man vill så kan man vika dem och har en fädig kortbas. Det har jag gjort på mitt första kort. Jag målade ett motiv från Stampendous (Ballerina Kiddo) med Spectrum Noir Blendable Pencils och dekorerade med die cuts. Förutom färgläggningen så gick det jättefort att sätta ihop kortet.

IMG_9262

Till det andra kortet har jag också använt blocket men använt det som ett vanligt pappersblock istället och gjot en egen kortbas i vit cardstock. Paketstämpeln och dekorationerna kommer också från samma serie men texterna kommer från ett stämpelset från Pink Paislee. Paketen är fäglagda med Spectrum Noir-pennorna.

IMG_9263

Material:
Crafters Companion Spectrum Noir Pencils
Crafters Companion Spectrum Noir – Paper Stumps
Birthday Wishes Cardmaking Pad 5.5×8.5 36/pkg – Birthday Wishes
Pink Paislee Stamps & Die Set 32pcs – Pen Pals Typewriter
Pink Paislee Stamps & Die Set 14pcs – Hello Sunshine Umbrella

Pebbles Clear Acrylic Stamp 2X2 – Birthday Wishes Happy Birthday Present
Stampendous Cling Rubber Stamp – Ballerina Kiddo
Pebbles Cardstock Die-Cuts 75/Pkg – Birthday Wishes Shapes

mayalogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.