Project Life 2014: vecka 19

Efter att ha scrappat härliga layouter och grävt i mina skattgömmor av gamla kort är det dags att komma ihåg det som händer här och nu. Att dokumentar i mitt pågågende Project Life album för i år! Idag bjuder jag på vecka 19. En vecka då jag var sjukskriven och inte orkade ta så mycket kort. Då är det bra att ha ett härliga kit från Becky Higgins som kan hjälpa till att bära upp veckan och fylla ut där fotona inte räcker till.

vecka19_1

vecka19_2

Jag älskar att skapa mina veckor ljusa och luftiga, men klickar av färg och dekorationer. Jag använder mig ofta av fotomallar för att få plats med fotona där jag vill och jag använder för det mesta Becky Higgings plastficka i modell A.

vecka19_d

Material:
Project Life Photo Pocket Pages – Design A
Project Life Mini Kit – Maggie Holmes Styleboard
Crate Paper Adhesive Chipboard Die-Cuts – Styleboard Shapes
Crate Paper Cardstock Stickers – Oh Darling & Styleboard Icon Shapes
Crate Paper Embossed Cardstock Stickers – Gold Label Maker
American Crafts Thickers Alpha Stickers – Printshop Doodle/Black
Studio Calico Sticker Book – Wanderlust Labels
Studio Calico Essentials Natural Wood Veneer Shapes – Stars
Studio Calico Essentials Chipboard Shapes – Hearts Red & Pink
Studio Calico Essentials Enamel Dots

marielogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.