Glittrigt grattiskort

Bättre sent än aldrig väl? Idag bloggar jag ett väldigt glittrigt kort som också var väldigt svårfotat visade det sig. Jag hade tagit bilder för länge sen men när jag satte mig och skulle redigera dem igår kväll så var de hopplösa att få till på grund av reflektionerna i glittret. Så jag fick snällt vänta tills det blev dagsljus och fota om idag. Så kan det gå ibland!

IMG_9139

Mitt kort är gjort av de fantastiskt söta ballong diesen från Elisabeth Craft. Jag har stansat ut dem ur dubbelsidig tape för att kunna ta bort skyddspappret från en ballong i taget och ösa löst glitter över den. Jag gnuggade fast glittret med fingret så att det satt ordentligt och gjorde sedan om det med de andra ballongerna i andra färger. Sist glittrade jag hela bakgrunden också. Det var glitter överallt efter det, men det är normalt i mitt scraprum då jag har en dotter som älskar löst glitter. En gång råkade jag lämna min låda med löst glitter på barnens bord och de trodde att jag gett det till dem. Sedan dess är huset inte sig likt. Men vad gör det när det glittrar så fint. Jag gav även ballongerna en blank yta med Glossy Accents för att de skulle synas lite bättre mot bakgrunden och bli lite bulligare.

IMG_9140

Närbild på kortet, jag har skurit ut hälsningen med Cameon och fäst med 3d-kuddar. Hoppas jag inspirerat dig att ta fram lite glitter och gå loss på kort och hem. En gång försökte jag övertala maken att få blanda perfect pearls i väggfärgen. Av nån anledning gick han inte med på det, bakåtsträvare… 😉

Material:
Elizabeth Craft Metal Die – Balloons
Spillpapper och dubbelhäftande tape.

mayalogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.