Bra-att-ha-kort

Jag satte ihop ett par bra-att-ha-kort med Pink Paislees Pen Pal-serie (och en stämpel från Hello Sunshine).

IMG_9153

Det första använde jag mig av ephemeria-paketet till. En enkel bakgrud av ett ganska neutralt papper i serien som jag färgade en tonad rand med distresser på och sydde ett par ränder efter. Sen klistrade jag fast en genomskinlig tag med ett par fastklistrade diecuts på och så dekorerade jag med lite paljetter och guldtråd.

IMG_9154

Till det andra kortet använde jag mig av samma bakgrundspapper men jag embossade gulddroppar på det och fäste ett annat mönsterpapper tvärs över. Här har jag embossat en hälsning från Hello sunshine-stämpelsetet och så har jag målat skrivmaskinen som kom i Pen Pals-stämpelsetet och tagit ut den med medföljande die. Så smidigt att slippa handklippa!

Jag blev riktigt nöjd med båda korten och älskar verkligen stämpelseten som går att köpa till serierna.

Material:
Pink Paislee Pen Pals 12×12 Paper Pad
Pink Paislee Die-Cuts – Pen Pals Ephemera
Pink Paislee Stamps & Die Set- Pen Pals Typewriter
Pink Paislee Stamps & Die Set – Hello Sunshine Umbrella

mayalogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.