You Brighten Up My Day

Hej på er! Alex här idag, med nåt så ovanligt som ett kort. Min fotoskrivare är inte min bästa kompis just nu, så jag kunde inte skriva ut några bilder för en layout. Därför var jag tvungen att improvisera lite. Jag hoppas att jag kan sprida lite inspiration ändå, trots att jag inte är någon kortmakare 🙂

Alex Gadji - You brighten up my day

Jag har använt den superfina och glada Hello Sunshine kollektionen från Pink Paislee. Jag älskar färgerna!

Alex Gadji - You brighten up my day closuep

Hjärtat har jag embossat med American Crafts Zing! embossingpuder i färgen Rouge. Stämpeln är från Dear Lizzy Polka Dot Party kollektionen. För att få lite mer dimension på kortet, fäste jag hjärtat med 3d-kuddar.

Materiallista: Pink Paislee Hello Sunshine 6×6 Paper Pad, PP Hello Sunshine 3×4 Pocket Cards, American Crafts Dear Lizzy Polka Dot Party Wooden Stamp Set, AC Zing! Embossing Powder Rouge, Twine, White Cardstock, 3D-dots

Ha en trevlig helg allihopa!

alekslogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.