Sweet girl

Det är Tonic Studio Dies fokusvecka och det är dessa diesen som vi valt att skapa med:

IMG_5679

Jag valde att göra en layout och att använda Domed window och Floral circle.

web_IMG_0076

Det finns en massa små läckra dekorationer i Heidi Swapp’s Dreamy Ephimera.

web_IMG_0082

Jag delade min Floral circle och lät den sticka fram bakom fotot. Under fotot har jag dekorerat med en mask från Studio Calico Mister Hueys Sundrifter Triangles. Jag har färgat in en bit av Heidi Swapp’s Color Magic banners med mist.

web_IMG_0081

Jag har jobbat lite mer med mitt Domed window. Jag hittade ett kul papper i Heidi Swapp’s Dreamy-serie som blev en snygg bakgrund. Jag fäste fönstret på 3D-foam för att skapa djup och skugga och ovanpå dekorerade jag med detaljer från Heidi Swapp Dreamy Ephemera.

web_IMG_0080

Guldgemet kommer från Studio Calico.

web_IMG_0079

Material:
Tonic Studios Dies (Floral circle, Domed window)
Heidi Swapp Dreamy Collection (Dreamy dots, 6×6 paper pad, Ephimera, color magic banners)
Studio Calico (Mister Hueys mask sundrifter triangles, Gem Essetials flag clips gold)

Ha en riktigt skön lördag!

petralogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.