Kort med Tonic Studio dies

IMG_5680

Idag är det min tur att visa vad jag hittat på med stansarna från Tonic Studios. Jag valde att jobba med fönstret och doilyn och gjorde varsitt kort med dem.

IMG_9046

Jag har använt papper från Wanderlust från Studio Calico och dekorationer från Crate Paper och American Crafts. Fjärilarna har jag skurit ut med Cameon och färgat in för att matcha de andra dekorationerna.

IMG_9048

Det andra kortet är gjort med samma pappersserie, visst är det en rolig samling papper i helt olika stil? Jag använde träpapper för att skapa en vägg och sen fanns det en stilistisk skog med berg som passade som utsikt från skogsstugan.

IMG_9043

Jag ser fram emot att se vad de andra tjejerna skapat med diesen, tänk vad olika det kan bli fast man använder samma grejor!

Material:
Silhouette Cameo
Tonic studios Pick of the Bunch Domed Window Die
Tonic studios Simplicity Floral Circle Die 
Studio Calico Paper Pad 12X12 – Wanderlust 
Amy Tangerine Plus One Bits Die Cut Shapes
Crate Paper Die-Cut Frames – Styleboard
Heidi Swapp Color Shine Spritz – Gold Lamé

mayalogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.