En vanlig dag i en 2-årings liv

1

Jag fortsätter arbetet med att sätta in bilder från 90-talet i album. När jag hittade de här roliga bilderna på min dotter, insåg jag att den nya pappersserien Switchboard från Pinkpaislee passade perfekt! Det är blandade bilder från en vardag och kul att dokumentera på ett enkelt sätt. Så skönt att få ned korten i sina plastfickor och in i album, där de skulle ha varit för länge sedan.

2

3
Gamla kort väcker härliga minnen! 🙂 Som att vila middag i bokhyllan kan vara helt normalt för en tvååring med egen vilja! 😉

4

Material jag använt: Pink Paislee Paper Pad 12X12 48/Sheets – Switchboard, Pink Paislee Double-Sided Pocket Cards 3X4 24/Pkg- Switchboard och Pink Paislee Die-Cuts 115/Pkg – Switchboard Ephemera.

Vi ses nästa söndag!
marielogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.