Spicy Social Soup

Idag har jag skapat med härliga Jillibean Soup-papper ur serien Spicy Social Soup. Gillar du småmönstrat och färgglatt så har Jillibean säkert nåt som passar dig! Jag älskar dessa papper med kretsar och sociala medie-ikoner och massa annat roligt. Idag har jag gjort kort med demIMG_8970

Jag blev inspirerad av ett bokomslag när jag gjorde det första kortet. Det var en bok med korsade färger som blandades i mitten, som en vävd filt nästan. Jag vävde pappersremsor och sydde fast dem med maskinen. Jag embossade texten på en svart flaggform och dekorerade med några trästjärnor och ett par träfigurer.

IMG_8943

Det andra kortet fick en stor hälsning som jag skar ut med min elektroniska skärmaskin. Jag klistrade flera lager på varandra för dimension och embossade texten med en embossingdyna som nästan har slut bläck i för att få denna lite coola slitna effekt.

IMG_8945Dekorationerna fick bli stickers ur samlingskitet och några trästjärnor från Studio Calico. Papprerna är så mönstrade att de inte behöver mycket mer.

Material:
Papper och stickers: Jillibean Soup Spicy Social Soup 12×12 Collection Kit
Dekorationer: Studio Calico Essentials Natural Wood Veneer Shapes – Stars
Studio Calico Take Note Laser-Cut Wood Veneer Shapes – People
Stämplar: Privata

 

1 svar på ”Spicy Social Soup

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.