Project Life 2014: Vecka 10

Project Life är ett av mina favoritprojekt och det är mitt tredje år jag håller på. Åren bli lätt dokumenterade, som en slags dagbok med bild. Även foton som kanske hade blivit ratade pga av sin kvalitet får plats och kan berätta sin histora. Är det något foto jag tycker extra mycket om, blir det ofta en förstoring eller en layout som hamnar i samma album som mina PL-veckor. Idag bjuder er på ett smakprov ur mitt PL-album, nämligen vecka 10.

vecka10_1

Vecka10_2

vecka10_d

Material: Project Life Mini Kit – Amy Tan Plus One, American Crafts Sticker Book 8 Pages – Amy Tan Plus One, American Crafts Thickers Phrase Stickers 5.5X11 2/Sheets – Amy Tan Plus One, American Crafts Cardstock Stickers 5.5X12 2/Sheets – Amy Tan Plus One, American Crafts Puffy Matte Stickers 2.75X8 Sheet – Amy Tan Plus One, Studio Calico Sticker Book 4X6 6/Sheets – Wanderlust Labels och Studio Calico Essentials Alpha Stickers 4X6 – Black & Gray.

Njut av söndagen, så ses vi nästa vecka!
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.